TAAUT VENTURA - SORELLE RAMONDA a varna - interior

architecture

The Sorelle Ramonda store unites the production tone between Bressanone and Varna with the residential area which develops towards north. The new architecture needed to express the content (brands) and the identity (SR) without modifying the masses of the existing building too much. The necessity of utilizing the perimeter walls for the products' presentation prevented transparencies. We decided to build a wooden “grandmother's chest” (a tribute to Nonna Gigetta's first store) characterized by a visible architectonic element, able of being recognized from the distance. The materials, the masses, the colours needed to be uniformed with it. The big wooden parallelepiped (the chest) interferes with the colours of the brand's logo, which is positioned on the most visible spots of the building. The green comma of the roof is visible from the distance and doesn't interfere with the landscape, since the woods behind have the same colour.

 

LEISTUNGSANGEBOT VON TAAUT VENTURA

Consulting

Machbarkeitsstudien

Leitbilder, Masterpläne und Stadtplanung

Architektur

Innenarchitektur

Projektmanagement, Projektsteuerung, Bauleitung